Bettingtips

Fotboll är världens kanske mest populära sport och enligt Fifa, internationella fotbollsförbundet, spelar runt 240 miljoner människor fördelade i 200 länder fotboll regelbundet. Intresset är stort, inte bara för att spela fotboll, utan lockar även en stor publik och att satsa på det man tror blir det vinnande laget ger stor utdelning - om inte alltid i pengar så i spänning!

 

Allt fler väljer att spela på fotboll genom vadslagning, exempelvis på nätet

 

Betting kan göras på olika sätt. Man kan satsa pengar på specifika matcher och turneringar, både nationellt och internationellt. Man kan satsa både på förhand och under matchtid. Förutom att satsa på matchvinnaren eller vinnaren av en turnering så kan man satsa på antalet mål under en match, antal mål per lag, när första målet görs och vilken spelare som gör det första målet. Vidare kan du satsa på hur många straffar som kommer delas ut, likaså hörnor och vilka spelare som tar dem. Du kan till och med spela om vilka lag och spelare som kommer få gula och röda kort.

 

Självklart vill man ha både spänning och vinstutdelning, och för att öka chanserna till att lyckas med betting online och spel på fotboll så kan man hitta en mängd tips även på Tippat.se. Där får du allt från tips på trygga och säkra spelbolag med de bästa bonusarna till nya speltips som presenteras dagligen. Missa inte den stopptidsförsäkring som hjälper dig att få pengarna tillbaka om du förlorar ett spel på stopptid! Den gäller för matchresultat, halv- och fulltid, första och sista målgörare.

 

Tänk på att den bara gäller under prematch betting och inte under livebetting, och att du behöver anmäla dig till försäkringen för att den ska gälla. Du kan som mest få 100 € återbetalt.