Den viktiga vardagsmotionen - köp en cykel

Vi alla mår bättre av att röra på oss och fysisk aktivitet minskar risken för många sjukdomar. Förutom att stärka vårat immunförsvar så mår vi även bättre psykiskt när vi rör på oss regelbundet.

Hälsofördelar

Om du känner att du har svårt att hitta tid för att gå till gymmet så kan vardagsmotion vara något för dig. Välj att ta trapporna istället för hissen och få in en promenad på lunchrasten är två sätt du kan få in mer rörelse i din vardag utan att ens avsätta mer tid för det. Att välja att cykla till och från din arbetsplats är också ett bra alternativ. Cykling har många hälsofördelar såsom ökad koncentrationsförmåga, bättre sömn och ökad livslängd.

Elcyklar

Om du har långt till ditt jobb eller skola så kan en elcykel passa bra. Då får du in vardagsmotion utan att det blir för jobbigt. Har du barn eller vill kunna ta med dig fulla matkassar hem så kan en eldriven lådcykel vara lösningen för dig. Det viktigaste är inte hur du väljer att röra på dig, utan att det blir av. All rörelse räknas.


Välkommen

Vi gillar fotboll och främst Milan, men kommer att beröra ämnet fotboll från alla synvinklar. Det kan tänkas att det hamnar någon annan sport på denna sidor också då vi liksom många andra älskar sport. Vad vore livet utan sport och spel.

/Erik & Kasper

Facebook

Läs mer här