Från fotboll till ishockey

Att vara intresserad av en sport till att sedan utöva den är ett långt steg. Att sedan ta klivet från motionsidrottare till en professionell karriär. Ja, det är ett ännu större kliv. Givetvis finns det massor av olika steg och nivåer mellan dessa stora kliv. Ett faktum är också att både amatörer och professionella alla skydd för att inte skada sig.

När du då jämför fotboll med ishockey, ser du en stor skillnad i utrustning. Detta både gällande priset och antalet produkter. För att spela fotboll behöver du bra fotbollsskor och ett par tunna benskydd samt högar sockar som håller dem på plats. Sedan är det klappat och klart för både träning och match.

På denna blogg reserverar vi oss också för att vårt favoritlag AC Milan inte har något hockeylag.

När du satsar på ishockey istället för fotboll

För dig som satsar på ishockey istället för fotboll, är det ännu viktigare att skydda dig. Även om fotboll är en hård sport, är hårdheten och riskerna med ishockey mycket högre.

I och med det behöver du skydd över hela kroppen, stora luftiga kläder samt bra skridskor, puck och klubba. Här kan du skaffa det som behövs och även finna allt för inline-hockey.