Stötta laget

AC Milan är en av de mest anrika italienska fotbollsklubbarna. Du som är Milanfan har säkert full koll på allt vad gäller klubben, från dess historia till de fantastiska resultaten genom åren. Att klubben är italiensk hindrar den inte från att ha supportrar världen över. Numera finns det en relativt ny samlingsplats för alla som är intresserade kring allt som rör det italienska Milanolaget även i Sverige.

 

Den svenska supporterklubben för Milan finns på milansverige.se och där uppdateras fansen om allt nytt som händer i klubben. Förutom själva hemsidan finns supporterklubben också på YouTube, Facebook, Twitter och Instagram, för en fullskalig gemenskap, så att ingen går miste om något. Det är dessutom en perfekt knytpunkt för alla Milanfans som vill mötas och diskutera kring sitt gemensamma intresse!

De rätta prylarna för Milansupportern

Som Milansupporter måste du ju också ha de rätta prylarna, såväl på match som till vardags för att visa ditt stöd för laget. Supporterprylar.se har ett brett sortiment av Milanprodukter som självklart är officiellt licensierade. De snygga rödvitsvarta färgerna med tillhörande logga finns på bland annat mössor, muggar, väskor, halsdukar, mobilskal och matchtröjor, för att ge några exempel. Oavsett om du är på arbetsplatsen, hemma eller på match kan du alltid visa vilket lag som ligger närmast ditt hjärta!

 

Du gör helt rätt i att ta en titt i det stora utbudet och förbered dig på att förvånas över alla olika prylar som finns. Här hittar du säkert något till dig själv, eller en present till en vän. Det finns något för både barn och vuxna, så att även de små kan invigas i gemenskapen för Milan redan i ung ålder. Inte dumt, va?